2 nr. af Komputer for alle
+ Kikkert for 59,50 kr

Tilbud på Komputer for alle magasinet inkl. en gave.

KOMPUTER FOR ALLE
+ Robust Multikamera
for 99,50 kr.

2 numre af Komputer for Alle
+ Multikamera
for kun 99,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp

I alt kun 149,00  kr.
SPAR op til 87%

Få en gave med Komputer for alle – Tilbud på Komputer for alle i dag.

Komputer for Alle er bladet der henvender sig til alle der har lyst til at vide mere om sin Pc.
Du får i hvert blad guider, så du nemt kan følger med. De har haft guider om f.eks. Excel, word og andre microsoft programmer. Med hvert blad får du også en CD rom med en masse nye gratis programmer lige til at bruge på din PC. I dag er programmerne til download. Altid med en nem guide til at downloade. Alle kan være med.

De fortæller også om alt det nye hardware, spil, programmer, mobiltelefoner og meget mere, altid fortalt så alle kan være med. Du får også en masser om det nye Windows 8, så det bliver nemmer for dig at skifte til Windows 8.

Komputer for Alle er skrevet så alle kan være med, begynder, øvet og eksperter. Du får som abonnent adgang til ekskusivt indhold og særlige tjenester. F.eks. 4 GB gratis backup med keepit og du får mulighed for at oprette din egen gratis hjemmeside. Så der er mange fordele ved et abonnemt på Komputer for alle.

Komputer for alle tilbud – Spar mange penge.

Du får altid et godt velkomsttilbud med gode gaver som passer til PC. Så er du til PC nyheder, test, guider og altid gode konkurrencer er Komputer for alle lige noget for dig. Vi finder de bedste tilbud på dit magasin : Komputer for alle.

Få dit tilbud i dag og modtag bladet næste gang det udkommer. Din gave bliver sendt når de kan se betaling af dit abonnement på Komputer for alle.

Komputer for alle er Nordens største computerblad, som har fokus på at alle kan være med, unge som ældre, erfaren og uerfaren pc bruger kan få noget ud af at læse Komputer for alle.

Bladet udgives af Bonnier og blev første gang udgivet i 1996