Bestil I FORM idag og få en lækker velkomstpakke med.
I pakken får en gave: Badevægt med kropsanalyse

4 numre af I FORM
+ Velkomstpakke

for kun 199,00 Kr. INKL. levering

Du Sparer 810,-

I FORM – Tilbud til dig

Motion, træning, løb, sundhed, fitness, opskrifter og meget mere i et magasin.

I FORM -Danmarks største magasin  til kvinder viser dig vejen til hvordan du allerede i dag kan få en  sundere, gladere og mere aktiv hverdag – og nå dine mål.

Du får redskaber, tips og teknikker, der er så inspirerende og nemme at fastholde, at de hurtigt bliver en naturlig del af den  livsstil, du ønsker dig.

I hvert nummer finder du seriøse og anvendelige artikler om det aller vigtigste for din sundhed og energi, din sunde kost, din  træning og dit psykiske velbefindende.

Kost med iForm magasinet:

iForm giver masser af tips om sundkost og hjælp til kalorie-forbrug.
Vil du have et vægttab? Så giver iForm også gode råd til dette med kostråd  og motionsråd. Da du både skal spise rigtigt og dyrke motion for at få  et godt vægt tab.
Et godt tip til vægttab: Luk munden og let røven ! ;-) og det kan være svært, men med hjælp fra iForm bliver det lidt lettere.

IForm afholder også Kvindeløb på 5 km. eller 10 km. Samt du har mulighed for at følge iform løbeprogram, så du får løberute.

Få flot startpakke og SPAR mange penge på tilbuddet
Med et IForm abonnement får du altid et godt tilbud og bladet i postkassen hver gang det udkommer.
Du får altid det bedste iform tilbud her på siden med et abonnement.

Motivation, træning og sundhed

Har du også svært ved at finde motivationen til, at komme i gang med træning?
Om det er løb, fitness eller anden træning, så er der hjælp at hente med Magasinet iForm.
Du får hver gang masser af inspiration og fif til din træning, kost og velvære.

iForm har en rigtig god blanding af artikler, opskrifter, tips og tricks, interviews med eksperter og sportsfolk. Det hele er skrevet på en god og spændene måde, som giver motivation et skub op ad. Hvordan får du et vægttab og bliver der. Ikke bare noget med tab dig på 30 dage, men fif til at holde vægten. I alt i alt får du en sundere og bedre livsstil ved at følge deres råd.

De nyeste træningsformer i gode artikler.

Træning udvikler sig hele tiden og der er iForm gode til at komme med de nyeste træningsmetoder og trends indenfor træning. Hvilke redskaber du bare må eje og hvilke du skal holde dig fra.

Hver gang får du gode opskrifter til morgenmad, middag og aftensmad. Det er sunde måltider, som er nemme at lave, samt lette og hurtige retter til den travle hverdag.

Iform er Danmarks største træningsmagasin som især henvender sig til kvinder(men mand må gerne læse med). Vil du være klar til sommer? Ønsker du at tabe dig? Vil du leve sundere? Vil du i gang med træning?
Kan du svar ja, til bare et af disse spørgsmål. Så er iForm tilbuddet noget for dig. Kom i gang nu.

Nytårsforsæt 2023 – Tab dig i det nye år- Hvordan

Vi kender det alle. Vi planlægger et nytårsforsæt, tab dig i 2023. Hvordan kommer man i gang og holder det. Der kan iForm hjælpe til, da du modtager et blad gennem hele året, så du kan holde fokus. Hver gang der kommer et blad ind af døren, så giver det et prik på skulderen om at du havde et nytårsforsæt.

Så kom i gang med dit nytårsforsæt 2023 NU. Bestil dit iForm i dag.

Det med småt – tilbud og opsigelse af Iform.

Du kan altid opsige dit iform abonnement efter du har modtaget dit velkomsttilbud.

Sådan gør du:

  • Kontakter iForm´s kundeservice
  • Fortæller at du ikke ønsker bladet mere.
  • Færdig.
  • Du vil nu ikke modtage bladet hver måned og du beholder din velkomstpakke.
    Skulle du ved en fejl modtage flere blade, så kontakt deres kundeservice igen. Tit er det en fejl eller fordi du har opsagt abonnementet, så de ikke har kunne stoppe næste levering. KIG altid efter hvornår opsigelse fristen er.

Jeg ønsker dig en god dag med iForm.