Magasiner & Blade tilbud

 

 

Aktiv Træning abonnement tilbud

- masser af inspiration til et aktivt liv!

Aktiv træning


Få 2 numre af Aktiv træning

+ Hasaki Omakase knivsæt

 


Din pris: bare 69,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og ekspedition, i alt 109,00 kr.

SPAR 88%

 

Aktiv træning
 

 

 

 

 

Magasinet Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form

Kom i form og sørger for at du får det maksimale ud af din træning, hvad enten du  løber dyrker styrketræning, cykler, svømmer eller noget helt femte.

Aktiv Træning er et blad som giver dig at hvad der rør sig inden for  træning. Det kan være træning indenfor løb, styrketræning, svømning,  cykling eller noget helt andet.

Er du ny begynder, så finder du masser af guides til det aktive liv og  hvordan du kommer i gang. Er du mere erfaren kan du få masser af fif om  hvordan du får mere ud af din træning.

De tester alt det nye udstyr, Giv tip til hvordan du undgår sygdomme og  hjælper med at komme i gang med træning og komme i topform. Især deres  test af forskellige udstyr, som sportsbriller, løbetøj, sportsure, samt  2 gange om den store test af løbesko er guld værd for alle.


Kost! Aktiv Træning giver de bedste råd

Din kost er også vigtig, når du vil i gang. Så derfor giver Aktiv  træning også tips til sund kost. Da det er vigtigt at spise sundt og  nærende, så du får den energi du har brug for.
Din kost kan også være vigtig for at undgå livsstilssygdomme som f.eks.  hjerte-karsygdomme og blodpropper.

Bladet Aktiv Træning kom på gaden i januar 2008 i Danmark og er nu  Danmarks største træningsblad. Din genvej til det aktive liv og sjove  træning. Bladet kommer 12 gange om året. Der er altid et godt  velkomsttilbud på Aktiv Træning hvor du får en fed gave med.

Aktiv træning tilbud Du finder de bedste tilbud her

Du finder altid de bedste tilbud på aktiv træning her på siden. Vi samler altid de nyeste tilbud og altid med gode rabatter. Så tjek altid os inden du bestiller et tilbud.
Tjek altid vores side for nye tilbud. Vi kan anbefale at du også tjekker IFORM tilbud